mgbacklink mgbacklink .

mgbacklink

قيمت اسپرسو خريد

اسپرسو به روش عصاره گيري (extraction) به دست مي‌آيد. به اين صورت كه آب داغ با فشار زياد از بين ذرات آسياب شده و فشرده‌شده قهوه به مدت حدوداً 30 ثانيه عبور كرده و عصاره قهوه گرفته مي‌شود. اين عصاره را در فنجان مخصوص سرو مي‌كنيم و اسپرسو مي‌ناميم. قيمت اسپرسو خريد آن را كاملا توجيه ميكند. 

تهيه اسپرسو به‌وسيله اسپرسو ساز و موكاپات
عصاره گيري اسپرسو به كمك دستگاه‌هاي اسپرسو ساز كه به‌مرور زمان پيشرفت‌هاي زيادي كرده‌اند، امكان‌پذير است. امروزه شما مي‌توانيد به‌سادگي با خريد يك دستگاه اسپرسو ساز در منزل، هميشه اسپرسوي تازه و داغ خود را آماده كنيد. البته به‌جز دستگاه‌هاي اسپرسو ساز كه به كمك فرآيندهاي مكانيكي و برق كار مي‌كنند، وسايل ديگري نيز براي تهيه اسپرسو وجود دارد كه ازجمله آن‌ها مي‌توان به موكاپات ها اشاره كرد. نكته مهمي كه در اين مورد نبايد ناديده گرفته شود، اين است كه خامه يا كرماي نارنجي‌رنگ اسپرسو كه به‌وسيله دستگاه‌هاي اسپرسو ساز توليد مي‌شود و جزو مشخصات مهم آن است، در موكاپات ها ايجاد نمي‌شود، بنابراين آنچه توسط موكاپات توليد مي‌شود را شايد نتوان اسپرسو ناميد


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ تير ۱۴۰۳ساعت: ۰۸:۵۸:۴۶ توسط:mgbacklink موضوع: نظرات (0)

قهوه اسپرسو

اسپرسو (با تلفظ ess-PRESS-oh) فرمي غليظ از قهوه با طعم كامل است كه در غالب «شات» سرو مي‌شود. براي تهيه اين قهوه، آب داغ با فشار بسيار زياد از ميان دانه‌هاي قهوه‌ ريزآسياب‌شده عبور داده مي‌شود و بنابراين براي دستيابي به بهترين نوشيدني ممكن، نياز به ماشين اسپرسو داريد. نتيجه كار هم مايعي غليظ‌تر از قهوه است كه خامه‌اي به‌خصوص به نام «كريما» (Crema) روي آن بسته شده: كفي قهوه‌اي‌رنگ كه هنگام تركيب حباب‌هاي هوا با روغن‌هاي انحلال‌پذير قهوه ريزآسياب‌شده به دست مي‌آيد و بالاي نوشيدني اسپرسو مي‌نشيند. كريما به عمق و ماندگاري طعم قهوه اسپرسو در دهان كمك مي‌كند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ تير ۱۴۰۳ساعت: ۱۲:۰۶:۴۱ توسط:mgbacklink موضوع: نظرات (0)