mgbacklink mgbacklink .

mgbacklink

قهوه اسپرسو

اسپرسو (با تلفظ ess-PRESS-oh) فرمی غلیظ از قهوه با طعم کامل است که در غالب «شات» سرو می‌شود. برای تهیه این قهوه، آب داغ با فشار بسیار زیاد از میان دانه‌های قهوه‌ ریزآسیاب‌شده عبور داده می‌شود و بنابراین برای دستیابی به بهترین نوشیدنی ممکن، نیاز به ماشین اسپرسو دارید. نتیجه کار هم مایعی غلیظ‌تر از قهوه است که خامه‌ای به‌خصوص به نام «کریما» (Crema) روی آن بسته شده: کفی قهوه‌ای‌رنگ که هنگام ترکیب حباب‌های هوا با روغن‌های انحلال‌پذیر قهوه ریزآسیاب‌شده به دست می‌آید و بالای نوشیدنی اسپرسو می‌نشیند. کریما به عمق و ماندگاری طعم قهوه اسپرسو در دهان کمک می‌کند.


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ تیر ۱۴۰۳ساعت: ۱۲:۰۶:۴۱ توسط:mgbacklink موضوع: نظرات (0)